Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı

Ehliyet almak isteyenler için kötü haberler geldi. Son zam oranlarıyla birlikte ehliyet alma bedelleri fahiş bir şekilde artırıldı. Yapılan zamla birlikte ehliyet fiyatlarına yüzde 86'lık bir zam yansıması bekleniyor, bu da ehliyet almayı zorlaştıracak.

Ehliyet alma bedeli, yapılan son zamlarla birlikte 13 bin TL'ye kadar yükselecek. Bu durum, ehliyet sahibi olmak isteyenler için önemli bir mali yük anlamına geliyor. Fiyatlar illere göre değişiklik gösterecek ve örneğin İzmir'de 10 bin 500 TL, İstanbul'da 11 bin TL, Ankara'da ise 12 bin TL olması bekleniyor.

Sınav ücretlerinde ise güncel bir değişiklik yapılmayacak. Yazılı ehliyet sınavı 240 TL, direksiyon sınavı ise 295 TL olarak uygulanacak. Ancak sektördeki bazı kişiler, yıl içerisinde bir zam daha beklentisi içerisinde olduklarını dile getiriyorlar.

Ehliyet sahibi olmak, birçok kişi için önemli bir gereklilik ve günlük yaşamın bir parçası. Ancak yapılan bu zamla birlikte ehliyet alma maliyeti büyük ölçüde artmış durumda. Ehliyet almayı düşünenler için daha fazla maddi kaynak ayırmak gerekecek ve bu durum ehliyet sahibi olmayı zorlaştıracak.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi