Öğrenci ve velilerin sıklıkla ziyaret ettiği e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, 2022-2023 eğitim yılının sonuna doğru gündeme gelmeye başladı. Karne günü öncesinde öğrencilerin ve velilerin merak ettiği konular arasında e-Okul'un ne zaman kapanacağı ve not girişlerinin ne zaman tamamlanacağı yer alıyor.

CHP belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi yayınlayacak CHP belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi yayınlayacak

E-Okul'un tamamen kapanması gibi bir durum söz konusu değildir, ancak not girişlerinin tamamlanması, öğrenciler tarafından e-Okul'un kapanması olarak ifade edilmektedir. E-Okul genellikle karne gününe kadar açık kalmaktadır. Karnelerin verilişinden birkaç gün önce ise not girişlerinin tamamlanması ve sistemin kapatılması beklenmektedir.

64762a0486b2447b689e59db

2022-2023 eğitim yılında okullar, 16 Haziran tarihinde karnelerin verilmesiyle kapanacaktır. Bu tarihe kadar e-Okul VBS aktif olarak kullanılabilecektir.

e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi için tıklayınız...

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapmak için T.C. kimlik numarası ve okul numarası kullanılabilir. Sisteme giriş yapıldıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneği tercih edilebilir. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrenci not bilgilerine erişim sağlanabilir. Ayrıca, sınav tarihleri, haftalık ders programı, devamsızlık gibi bilgilere de e-Okul VBS üzerinden ulaşmak mümkündür.