Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur' Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur'

Türksat tarafından yapılan resmi duyuruya göre, bürokrasinin düşmesi amacıyla oluşturulan e-Devlet Kapısı, 22 görevle adım atan serüvenine bugün neredeyse 64,5 milyona yakın kayıtlı kullanıcı ve 7 bin 767 entegre elektronik görevle amacına hizmet etmeyi sürdürüyor.

Dakikalar çerisinde çok daha pratik ve kolay 1026 kurumun bütün işlemleri e-Devlet Kapısı üzerinden sağlanırken e-Devlet şifre oluşturma işlemleri de Türksat kablo abone merkezlerine verildi. Bundan sonra artık e-Devlet Kapısı'na erişmek daha pratik bir şekilde olması hedefleniyor.

Diğer bir taraftan e-Devlet Kapısı internet adresi üzerinden ve mobil uygulama sayesinde 1 milyon kişinin görüş ve önerilerine yer verildiği "e-Devlet Kapısı Memnuniyet Anketi" analizlerine göre e-Devlet Kapısı beğeni oranı yüzde 95,3'e olarak değerlendirildi.