Dünya ile Türkiye arasında köprü görevi gören bu yıl 8. si düzenlenecek olan Gastromasa etkinliği İstanbul Haliç Kongre merkezinde 4 -5 Kasım 2023 de yapılacak.

Uluslararası dünya gastronomi etkinliklerinde 2. sırada yer alan bu önemli etkinliğin İstanbul'da yapılacak olması ilgililer için büyük bir fırsat. Geçen yıl sürdürülebilirlik ve biyoçeşitlilik temalarının işlendiği etkinlikte bu yıl Coğrafya teması üzerinde durulacak.

GM23640x750

VIII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, sektöre yön veren dünyaca ünlü gastronomi profesyonellerini aynı çatı altında bir araya getirecek.

60'tan fazla dünyaca ünlü şef ve pasta şefi, 30'dan fazla barista, sommelier ve miksolog; Türkiye'den 200'ün üzerinde profesyonel konuşmacı, turizm ve otelcilik sektörünün en önemli yatırımcıları, ünlü şefler, gastronomi profesyonelleri, genel müdürler, F&B yöneticileri, satın alma yöneticileri ve daha birçok isim bu etkinlikte olacak.

Dünya Gastronomisinin trendleri bu yıl 4-5 Kasım'da Gastromasa İstanbul'da belirlenecek! Gastromasa, gelişen konseptleriyle dünya gastronomi sektörünü buluşturmak için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor. Etkinliğe dünyanın farklı ülkelerinden alanında uzman birbirinden değerli 56 şef  ve 3 Türk Şef katılacak. 

ETKİNLİKTE YER ALAN KONUŞMACILARDAN BAZILARI

1. CRISTINA BOWERMAN
Roma, İtalya

2. JOSÉ AVILLEZ
Lizbon, Portekiz

3. JAIME PESAQUE
Lima, Peru

4. DANI GARCÍA
Madrid, İspanya

5. JORIS BIJDENDIJK                                                                                                                                                                     Amsterdam, Hollanda

6. YANN KÜVRE
Paris, Fransa

7. THOMAS BUHNER
Almanya

8. GRÉGOIRE BERGER
Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

gastronomi-konf-02W01

MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı

ETKİNLİKTE YER ALAN ÜNLÜ TÜRK ŞEFLER

1. MAKSUT AŞKAR (Neolokal)
İstanbul, Türkiye

2. FATİH TUTAK 
İstanbul, Türkiye

3. ÖMÜR AKKOR (Zennup 1884)
İstanbul, Türkiye

Etkinliğe katılmak için biletler biletix üzerinden alınacak.