Bankacı Seçil Erzan, yüksek kar vaadiyle birçok kişiyi dolandırmak suçundan tutuklu bulunuyor. Şimdi ise Galatasaray'ın eski futbolcusu Semih Kaya'nın da aralarında olduğu beş kişi hakkında 'tefecilik' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Araç muayenesinde kartlı soygun Araç muayenesinde kartlı soygun

Erzan'ın iddiasına göre, Semih Kaya kendisinden fazla para almış ve bu parayla Bodrum'da bir villa satın almış. Ayrıca, Erzan'ın kuzeninin eşine de 'yağma' suçlamasında bulunuldu.

Seçil Erzan, Semih Kaya ve menajer Fırat Özdemir hakkında 'tefecilik' ve 'tehdit' suçlarından şikayetçi oldu. Erzan, bu kişilerin kendisini tehdit ettiğini de ifade etti.

Erzan'ın şikayetçi olduğu diğer isimler arasında kuzeni Tanın Yılmaz ve iş kadını eşi Merve Özer Yılmaz da var. Erzan'ın, bu kişilere yönelik suçlamaları arasında 'yağma, hakaret ve tehdit' yer alıyor. Özellikle, Merve Özer Yılmaz'ın, Erzan'ın kolundaki Rolex marka saati dahi zorla çıkardığı belirtiliyor.

Seçil Erzan'ın suç duyurusunda bulunduğu bir diğer isim ise Edirne Barosu'na üye avukat Türkay Gümülcineli oldu. Erzan, avukat Gümülcineli'nin ailesi için yaptırdığı lüks evin icradan satışa çıkarıldığını ve bu durumu 'tehdit, hakaret ve tefecilik' suçlamalarıyla nitelendiriyor. Ancak Erzan'ın avukatları, bu kişiye borçlarının olmadığını ve usulsüz işlemlerin yapıldığını iddia ederek satışın iptali için dava açtı.