Dilan ve Engin Polat çiftine ait olan lüks araçlar, çeşitli iddialar sonrasında Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından yapılan inceleme sonucu çiftin tüm mal varlıklarına el konulmasının ardından satışa çıkarıldı.

Matematik Derslerinde Algoritma-Bilişim Odaklı Yaklaşım Yaygınlaşıyor Matematik Derslerinde Algoritma-Bilişim Odaklı Yaklaşım Yaygınlaşıyor

Polat çiftinin şirketlerine ait mallarına el konulmuştu ve D Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 şirkette arama kararı çıkarılmıştı. Savcılık, Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerine ait olan 22 milyon 372 bin TL'ye el konulmasını talep etti ve bu talep, 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından kabul edildi.

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Polat çiftinin 2 hafta önce 2020 model lüks araçlarını popüler bir ilan sitesi üzerinden satışa sunduğunu ortaya çıkardı. Satış ilanında Polat çiftinin ismine rastlanmasa da, satışı yapan kişilerin çift olduğu belirtildi.

Satışa sunulan 2020 model cip, yaklaşık 8 milyon TL fiyatla satışa çıkarıldı. Cipin plakası "34 DP 0088" olarak görülüyor ve bu plakanın Polat çiftinin sahip olduğu araçlara ait plakalar listesinde yer aldığı bilgisi paylaşıldı.

Dilan ve Engin Polat çifti, yaşadıkları hukuki sürecin yanı sıra mallarına el konulması ve lüks araçlarını satışa çıkarmalarıyla gündemdeki yerlerini sürdürüyor.