Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 24 sürekli işçi alacağını duyurdu. İşkur üzerinden yapılacak ön başvuru sonucunda nihai liste olanlar sözlü sınava katılmak için aşağıda belirtilen belgelerin fotokopileri ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü internet sitesinde (www.tcddtasimacilik.gov.tr.) yayınlanacak 1’er adet resimli İş Talep Bilgi Formunu ve Başvuru Formunu eksiksiz olarak doldurarak www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde ilan edilen tarihler arasında, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İşçi ve İş Mevzuatı Şubesi Oda No:2050 Hacıbayram Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine şahsen veya postayla teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

Adaylar, İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerinden sadece birine müracaat edebilecektir.

TCDD işe başlatılan işçilerin deneme süresini 4 ay olarak açıkladı. TCDD Taşımacılık AŞ’de işe başlayan adayların ayrıca 5 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamayacağı da eklendi. Başvuruya sadece 18-35 yaş arası ve sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular, İŞKUR’un internet sitesi üzerinden 23.10.2023-27.10.2023 tarihleri arasında yapılacaktır

Cildinizdeki leke ve sivilcelerin asıl nedeni bu olabilir! Cildinizdeki leke ve sivilcelerin asıl nedeni bu olabilir!

Sözlü sınava giren adaylar 100 puan üzerinden değerlendirilecek. Puanlamanın 50 puanlık kısmı adayın fiziki yeterliliğinin, ifade becerisinin, uygulama yapıldığı takdirde pratik bilgisinin değerlendirildiği “BECERİ” alanından, kalan 50 puanlık kısmı ise adayın teorik bilgisi, iş deneyimi, kavrama bilgisinin ölçüldüğü “MESLEKİ YETERLİLİK” alanından oluşacağı duyuruldu. Değerlendirme neticesinde toplam 60 puan altında kalan adaylar başarısız sayılır.

Başvuruyla ilgili tüm detaylar için tıklayınız