Halkbank, işini büyütmek isteyenlere yönelik bir diğer özel kredi teklifini de sundu. Bu özel teklifte belirlenen kredi miktarı 250 bin lira. Ancak bu krediye başvurmak isteyenlerin belirli kampanya şartlarını karşılaması gerekiyor.

Halk Girişimci Kredisi ile Girişimcilik Hayallerine Destek

Halkbank'ın Halk Girişimci Kredisi, kullanıcılarına tam 12 ay geri ödemesiz, 60 ay vadeli ve sıfır faizli bir kredi imkanı sunuyor. Bu sayede, girişimcilik hayalleri olanlar için bu kredi, hayallerini gerçeğe dönüştürme konusunda büyük bir fırsat oluşturuyor.

İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı

Halk Girişimci Kredisi'nden Kimler Yararlanabilir?

Halk Girişimci Kredisi, 45 yaş altı ve en az ilkokul mezunu olan herkes tarafından kullanılabilir. İş hayatına atılmayı düşünen ya da mevcut işini büyütmek isteyenler, bu fırsattan yararlanabilirler.

Dikkat edilmesi gereken bir nokta: Eğer başvuran kişi gazi, şehit veya gazi yakını ya da engelli ise yaş sınırı 55'e çıkıyor ve ayrıca kredi miktarı da 300 bin lira oluyor. Bu sayede, bu gruplar için sunulan fırsatlar daha da genişlemiş oluyor. Bu büyük fırsattan yararlanmak ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için başvurularınızı yapabilirsiniz.