Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Muhalif partilerin, 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından yaşadığı çöküşü ve yerel seçimler öncesindeki krizleri eleştirerek, "Muhalefetin trajikomik durumunu görüyorsunuz. Kendi aralarında horoz dövüşünden daha kötü bir kavga içindeler. Horoz dövüşünde bile bir nezaket vardır. Muhalefetin kavgasında bunu bile göremiyorsunuz. Sadece 9 ay önce ülkeyi yönetmeyi konuşuyorlardı." şeklinde konuştu.

Başkan Erdoğan, yerel seçimler kapsamında Denizli'de düzenlediği mitingde coşkulu kalabalığa hitap etti. "Denizli'ye gelip sizlerle kucaklaşmadan canımız sıkılıyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bugün yine sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Kiralık evlerde yeni dönem: Kredi notuna dikkat Kiralık evlerde yeni dönem: Kredi notuna dikkat

Erdoğan, muhalefetin içinde bulunduğu durumu eleştirerek, "Muhalefetin kavgasında adeta birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar. Doğru yanlış ayırt etmeden her işe karşı çıkanların durumu, yalancı çobanın işine benzer." diye ekledi.

Alanda bulunan kalabalığa seslenen Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayisi ve teknolojisini geliştirme hedefine vurgu yaparak, "Son bir yıl içinde birçok projeyi hayata geçirdik. Artık her şeyi kendimiz üretiyoruz ve ihtiyaç duyduğumuz silahları kendi imkanlarımızla üretebiliyoruz." şeklinde konuştu.

Erdoğan ayrıca, Ankara'da siyaset yapanların milletle aynı yolda yürümeyi öğrenemediğini belirtti ve 40 bine yakın deprem konutunun sahiplerine teslim edildiğini vurguladı. Enflasyonun hızla düşmeye başlamasıyla da daha rahat bir nefes alacaklarını ifade etti.