Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir çorbacıda şarkı söylediği anları gündem olan Gülden Karaböcek'e yönelik yapılan yorumlar dikkat çekiyor.Usta ismin kızı ise konuya dair açıklama yaparak “Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Konya’da nostaljik bir çorbacı var. Orada bir imza günü olmuştu. Bir tane playback şarkı rica etmişlerdi. Sonra o görüntüler ‘sahne alıyor’ gibi yorumlandı. Gülden Hanım gayet iyi. Sahnelere gidip geliyor" dedi.

Bedelli askerliğe gelecek zam oranı hesaplandı Bedelli askerliğe gelecek zam oranı hesaplandı

Gündem olan görüntülerle ilgili "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa da izlesek" diyerek yorumda bulunan Demet Akalın'ın sözleri tepki çekti. Geçtiğimiz gün umre paylaşımıyla tepki toplayan Tuğba Ekinci Akalın'ın sözlerine kayıtsız kalamadı. Sosyal medya hesabında Demet Akalın'ın fotoğrafını paylaşan Ekinci, paylaşımına şu notu düştü:

"Bu köfte nasıl can verecek merak ediyorum. Para kurtarır sanıyor herhalde. Çok yanlışsın ablası, eleştirdiğin Gülden Karaböcek kızıyla bu yaşlara sağlıkla gelmiş. Geç anne oldun dikkat et konuşurken kalp kırma. Çok ayıp ettin. Eşine yürüyen arkadaşlarına başka yolla gözdağı ver."