Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Programa başvuran Nehir, "Kocam dediğim bir çocuğumun babası sevgilim, annemle kaçtı. Bir de bana 'Senin veremediğin ilgiyi annen verdi' diyerek mesajlar gönderdi" sözleriyle yardım istedi.

18 yaşındaki Nehir, resmi nikahı olmadığı Selahattin ile bir süredir ilişki yaşadığını ve ilişkilerinden bir bebeği olduğunu belirtti. Genç kadın, 24 yaşındaki sevgilisiyle 40 yaşındaki annesinin kaçarak kendisine hakaret ettiğini ve kaçtıktan sonra attığı mesajlarda "Sen bana veremediğin ilgiyi annen verdi" gibi ifadeler kullandığını dile getirdi.

Nehir, aynı zamanda anne ve sevgilisinin kaçarken yanlarında biriktirdiği 2 burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını belirtti.

Müge Anlı'nın programda verdiği tepki ise dikkat çekiciydi. Kaçan ikilinin TikTok'ta birbirini öperken çekilen videosunu izledikten sonra Anlı, "Yuh devenin nalı. Bana izlettiklerinde inanmadım, Nehir olduğunu düşünmedim. Filtrelerle kendisini öyle bir yapmış ki ben tanıyamadım. Bu nitelikli dolandırıcılık" dedi.

Canlı yayına bağlanan Selahattin ise suçlamaları reddederek, "Ben kaçmadım sadece ona yardımcı oldum. O TikTok'taki görüntüler normaldi, Nehir zaten böyle videolar çekiyordu. Ben onu Adana'ya götürüp bıraktım. O videolar çok önceden çekildi, Nehir de bunu biliyor" şeklinde savunma yaptı.

Nehir'in sevgilisine telefon üzerinden yönelttiği bir iddia ise programda dikkat çekti. Nehir, sevgilisine "Sen gelip annemle bizim ortamıza yatıyordun, bana dönüp uyumak yerine ona dönüp uyuyordun" dedi.

İYİ Parti'nin yeni başkanlık divanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanlık divanı belli oldu

Müge Anlı: Yuh devenin nalı

Kaçan ikilinin TikTok'ta birbirini öperken çekilen videosunu gören Müge Anlı "Yuh devenin nalı. Bana izlettiklerinde inanmadım Nehir olduğunu düşündüm. Filtrelerle kendisini öyle bir yapmış ki ben tanıyamadım. Bu nitelikli dolandırıcılık" dedi.

Canlı yayına bağlanan Selahattin, "Ne o beni mutlu edebildi ne de ben onu. Ben kaçmadım sadece ona yardımcı oldum. O TikTok'taki görüntüler normal Şirin hep böyle videolar çekiyordu zaten. Ben de sıcakkanlı biriyim. Ben onu Adana'ya götürüp bıraktım. O videolar çok önceden çekildi Nehir de biliyor onları" diyerek olayı reddetse de Müge Anlı, "Başlatma sıcakkanlılığından. Sen bu kadınla kaçtın mı kardeşim? Bir şey yapıyorsan da delikanlı gibi arkasında dur" diye bağırdı.