Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat, kara para aklama iddialarıyla tutuklanmalarının ardından avukatları Hüseyin Kaya aracılığıyla cezaevindeki yaşamlarını anlattılar.

Dilan Polat, cezaevi koşullarına ilişkin, "Devletimiz tutuklu ve mahkumlara güvenli bir ortam sağlamaya çalışıyor. Cezaevi yemekleri dışında bir yemek yemiyoruz. Hastalık durumlarında hızlı müdahale ediliyor. Cezaevini artık memleketim gibi görüyorum, tek sorun çocuklarımı çok özledim" şeklinde konuştu.

Polat, Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı'na bir mektup yazdığını belirterek, "Mektupta iddianamenin bir an evvel hazırlanması ve suçumuzun ortaya konması talebimi ilettim" dedi.

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı: Dışarı çıkmadan dikkat! Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı: Dışarı çıkmadan dikkat!

Eşi Engin Polat ise, vergiye ilişkin cahilliklerinden kaynaklı hatalar yaptığını belirterek, "Devlete borçlarımı ödeyeceğim, bu hatamı telafi edip işimi büyüteceğim" ifadelerini kullandı.

Çiftin kızları Nilda Polat, anne ve babasının cezaevinde olmasına isyan ederek, "Kara para yok, bahis yok, neden içeride? Kardeşim sürekli ağlıyor, psikolojimiz bozuldu, dayanamıyoruz" şeklinde tepki gösterdi.