Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, günü birlik olarak çalışma ziyareti kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gitti. 

Borsa yatırımcılarına flaş uyarı! 4 hisseye borsada yasak getirildi Borsa yatırımcılarına flaş uyarı! 4 hisseye borsada yasak getirildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ziyaret kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ziyaret kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile gerçekleştirilen görüşmeye BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayid Al Nahyan, Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu ve Kuzey Afrika Genel Müdürü Can Dizdar da katıldığı belirtildi.

Üst düzey temaslar ile gerçekleştirilen ziyaretin kapsamında gerçekleştirilen toplantıda iki ülke arasındaki diplomatik ilişkiler ile ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi ele alındığı bildirildi.