31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere son hafta girilirken, siyasi partiler kararsız seçmenlere yönelik son programlarını düzenlemeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40'tan fazla ilde gerçekleştirdiği mitinglerle son güne kadar sahada olacak.

Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama

Yerel seçimlere sayılı günler kala, 60 milyonu aşkın seçmenin tercihleri belirleyici olacak. Siyasi partiler, özellikle kararsız seçmenleri etkilemek için yoğun çaba sarf ediyorlar. Ramazan ayının etkisiyle yüz yüze temaslarını artıran AK Parti teşkilatı, iftar ve sahur programlarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Hedefleri, kararsız seçmenin yanı sıra ilk kez oy kullanacak olan 1 milyon 32 bin 610 gencin de desteğini almak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise son güne kadar mitinglerini sürdürmekte kararlı. Bugün Tokat ve Çorum'da halka hitap edecek olan Erdoğan'ın, hafta boyunca Aksaray, Yozgat, Diyarbakır, Batman, Kocaeli ve Bursa'da da vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor.