Bakan Tekin: Eğitim sadece Bakanlığın, okulların ve öğretmenlerin işi değil Bakan Tekin: Eğitim sadece Bakanlığın, okulların ve öğretmenlerin işi değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara İl Teşkilatı, Milletvekilleri, Milletvekili Adayları ve Belediye Başkanları'n hitap etti.

AK Parti İl Başkanları, Milletvekilleri, Milletvekili Adayları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "İnşallah aynı gayreti 28 Mayıs'ta göstererek demokrasi şölenimizi taçlandıracağız. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2. turda, 14 Mayıs'ta verilen oyları korumak için gerekenin yapılacağını belirterek "Öncelikle 14 Mayıs'ta bize oy veren her bir kardeşimize sıkı sahip çıkacağız. 2. turda bunlardan bir tane bile fire olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Gerek deprem bölgesi gerek çay sezonu açılmasıyla Karadeniz'de gerek ülkemizin diğer yerlerde seçim bölgelerinin dışına giden insanlarımızın mutlaka 28 Mayısta sandık başında olmasını temin edeceğiz..." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Her zaman söylediğimiz gibi Türkiye'nin en büyük problemi, vizyoner, programcı, projeci, hayırda yarışmayı esas alan muhalefete sahip olmamasıdır. Ülkemizde her şeyi değiştirdik ancak muhalefeti maalesef değiştiremedik. Bu seçimin inşallah yıllardır beklediğimiz bu değişime de vesile olacağına inanıyorum." diye de ekledi.