DEM Parti Batman İl Başkanı gözaltına alındı DEM Parti Batman İl Başkanı gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, Günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip saha ile Türkiye'nin petrol ihtiyacının 10'da 1'ini tek başına karşılayacak Gabar petrolüne ilişkin yaptığı açıklamada "Gabar’daki petrolü de vatandaşımıza en uygun şartlarda vereceğiz." dedi.

Erdoğan, konuşmasında ayrıca Van'ı terör örgütlerinden kurtardıklarını, terör örgütlerinin başını inlerinde de ezip yok ettiklerini belirtti ve halka güvenmelerini ve bize güvenmelerini söyledi. Erdoğan, Gabar'ın artık terörle değil petrol zenginliğiyle anılacağını belirtti.

Erdoğan ayrıca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert bir şekilde tepki göstererek, "Direksiyonda Kılıçdaroğlu gözüküyor ama değil. Görevi mutfakta video çekmek sahnede kalp yapmak." dedi.

Erdoğan, konuşmasında ayrıca, Diyarbakır annelerinin acısını biliyoruz, 15-16 yaşındaki kızlarımızı Kandil'e kimler kaçırdı? diye sordu. Kürt kardeşlerinin de hakkını, hukukunu en geniş manada kullanabileceği demokratik zemini biz kurduk diyen Erdoğan, Van'a yapılan yatırımlara da değindi ve AK Parti'nin kitabında LGBT'nin olmadığını belirtti.

'DİŞE DİŞ KANA KAN' TEPKİSİ!
CHP burada miting yapabilir miydi? CHP'ye desteklerini "dişe diş kana kan" diye ifade edenin derdi Van olabilir mi? Bu ülkenin başına bir CHP'li getirmek için karşınıza geldiklerinde onlara bunun hesabını sormayacak mısınız?

AK Parti'nin kitabında LGBT yok. Çünkü biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz. Ailelerimize leke sürülmesini asla kabul etmiyoruz. Aile düzenlemesiyle leke sürülmesini kabul etmiyoruz. Cumhur İttifakı’nın kitabında LGBT yok.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan diğer başlıklar ise şu şekilde:

"Bundan sonra Gabar terörle anılmayacak, bundan sonra Gabar, o bölgede ayrı bir petrol zenginliğiyle anılacak."
"Tüm şehirlerimiz gibi Van'ın da kalkınma eksiklerini yine biz tamamladık. 21 yılda, 96 milyar liralık kamu yatırımını Van'a yaptık. Şimdi bunu katlayarak artıracağız."
"AK Parti'nin kitabında LGBT yok. Çünkü biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz. Ailelerimize leke sürülmesini asla kabul etmiyoruz. Aile düzenlemesiyle leke sürülmesini kabul etmiyoruz. Cumhur İttifakı’nın kitabında LGBT yok."