Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da gençlerle buluştuğu "İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a" programına katıldı. 

Cumhurbaşkanı burada yaptığı konuşmada, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA ve SİHA'lara yönelik açıklamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu...

BABACAN'A: SEN NE CAHİL ADAMSIN YA


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA ve SİHA'lara yönelik açıklamalarına tepki göstererek, "Üzüntüm tabii şu, 15 sene bu benim yanımda hiçbir şey kapamamış. Neyin hesabını kime soruyorsun? Bu ülkede savunma sanayinde şu anda bini aşkın firma var. Ne cahil adamsın sen ya." dedi.

"AKRABALIK BAĞINI KURMADAN ÖNCE BU ADIMLAR ATILMIŞTI"


Erdoğan Babacan için şunları söyledi;

Bu arkadaş, her şeyden önce sen git çocuk bezi sat. Onların asıl mesleği odur.Üzüntüm şu, 15 sene bu benim yanımda hiçbir şey kapamamış. Neyin hesabını kime soruyorsun? Bu ülkede savunma sanayinde şu anda 1000'i aşkın firma var. Ne cahil adamsın sen ya? Kalkacak Baykar bu eserleri ortaya koyacak, Allah rahmet eylesin Baykar'ın sahibi benim dünürüm ama biz akrabalık bağını kurmadan önce bu adımlar atılmıştı.