Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkelerine gerçekleştireceği ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan bir heyetle bu ülkeleri ziyaret edeceklerini belirtti. Amacın, Türkiye'nin bu ülkelerle olan ilişkilerini daha da güçlendirmek olduğunu vurguladı.

Erdoğan, önceden gönderilen heyetlerin bu ülkelerle görüşmeler gerçekleştirdiğini ve ziyaretlerin detaylarını paylaştığını ifade etti. Ayrıca, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed'in kendisini arayarak ziyaretin detaylarını sorduğunu ve Erdoğan'ın da Çarşamba günü onlarla detaylı bir şekilde görüşeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretlerde Körfez ülkelerinin Türkiye'ye verecekleri destekleri bizzat görme ve yaşama imkanı bulacaklarını söyledi. Daha önce yapılan görüşmelerde bu ülkelerin Türkiye'ye ciddi yatırımlar yapmaya hazır olduklarını ifade ettiklerini aktardı. Bu ziyaretlerle birlikte bu yatırımların tamamlanacağını ve Türkiye, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında gerçekleştirilecek yatırımların detaylarının belirleneceğini belirtti.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi