İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, pazar günü Ankara'daki İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde genç veterineri şehit edip arabasını gasp ederek bombalı terör saldırısı girişiminde yaralanan polisleri ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, telefon aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yararlı polisi konuşturarak terörle mücadeledeki kararlılık mesajını yineledi.

Özel’den Kobani Davası'na ilişkin ilk açıklama: 'Bu dava siyasi bir dava' Özel’den Kobani Davası'na ilişkin ilk açıklama: 'Bu dava siyasi bir dava'

"Hain terör saldırısı sonrası yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, polis kardeşimiz Alim Reis'le telefonla görüştü. Kahramanlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileten Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettikleri gibi, polislerimizin ahı yerde kalmadı. Hainler bedellerini ağır ödedi, ödemeye de devam edecekler!

 Şükürler olsun, kahramanlarımızın sağlık durumları her geçen gün daha iyiye gidiyor. Rabbimden acil şifalar diliyorum. AZİZ MİLLETİMİZİN DUALARI VE DESTEKLERİYLE, TERÖRLE MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR"