Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

14-28 Mayıs seçimlerindeki desteklerinden dolayı Afyonkarahisar halkına teşekkür ediyorum. Bu desteklerle demokrasimizi vesayetçilere karşı koruduk ve terör örgütlerinin başını ezmekte başarılı olduk.

İYİ Parti kurultayında ilk tur sonuçları belli oldu İYİ Parti kurultayında ilk tur sonuçları belli oldu

Türkiye Yüzyılı'nın başladığını ilan ediyoruz. Türkiye'nin ikinci asrı, yükselişin ve zirveye çıkmanın asrı olacak. Şehirlerimizi çevreye duyarlı, estetik ve kültürel zenginliklerle donatılmış bir şekilde geliştireceğiz.

Milletin sandıkta verdiği mesajı okumayanlar, 31 Mart'ta milletin tokadını yemekten kurtulamayacaklar. Biz hakikatleri insanımıza anlatmaktan geri durmayacağız.

Belediye başkan adaylarımızın kuşatıcı, kucaklayıcı ve vizyoner olmasına dikkat ettik. Şehirlerimiz ve ülkemiz için kaybedecek tek bir gün bile yok.

Savunma sanayisinde Türkiye'nin geldiği noktayı görüyoruz. Milli muharip uçağımız KAAN'ın ilk uçuşunu gerçekleştirdik. Türkiye, savunma sanayisinde önemli bir yere sahip olmaya devam edecek.

Eser ve hizmet yarışında kimse bizimle boy ölçüşemez. Yeni yatırımlarla şehrimizi ve ülkemizi daha da güçlendireceğiz. Adaylarımıza güçlü destek vereceğimize inanıyorum.