Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda yaptığı konuşmada, konutlarda kullanılan 25 metreküplük doğalgazın bedelinin Nisan 2024'e kadar bilabedel olacağını açıkladı. Konuşmasında, vatandaşların doğalgaz faturalarını kendilerinin ödediğini belirten Erdoğan, bu uygulamanın 11 ay boyunca devam edeceğini söyledi.

Erdoğan, ülkenin kendi gemileriyle sismik arama çalışmalarının devam ettiğini ve Zonguldak'ı kömürden sonra doğalgazın merkezi haline getirmekte kararlı olduklarını ifade etti. Enerjide tam bağımsızlığı yakalamanın önemli bir hedef olduğunu vurgulayan Erdoğan, Türkiye'nin enerji güvenliğini garanti altına alacak hamleleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Ayrıca, Gabar'da bulunan petrol kuyusundaki günlük üretim miktarının 35 bin varili geçtiğini ve 2024 sonunda bu miktarın 100 bin varile çıkarılmasını hedeflediklerini dile getirdi. Gelecek dönemde petrol, doğalgaz ve madende yeni müjdelerin verileceğini umut ettiklerini ekledi.