Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, üniversite öğrencilerine yönelik önemli müjdeler verdi. Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Atakule'de AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle buluştu ve üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım sağlanacağını duyurdu.

Altınok, toplu ulaşımda yaşanan sorunlara dikkat çekerek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerin tamirini yapamadığını ifade etti. Hızla elektrikli otobüslerin alınacağını belirten Altınok, üniversite ile duraklar arasındaki ring seferlerinin artırılacağını ve üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını açıkladı.

Ayrıca, Ankara'nın havaalanına metrosunun bulunmamasına da değinen Altınok, ilk işlerinden birinin bu eksikliği gidermek olduğunu vurguladı. Altınok, Monoray-Havaray projeleri ve yeni bulvarlarla trafik sorununu çözeceklerini dile getirdi.

Altınok'un gençlere yönelik vaatleri arasında 10 bin kişilik öğrenci yurdu yapılması, düşük kira avantajları ile konut imkanı sağlanması, burs desteği verilmesi, kampüslere kütüphane yapılması ve internetin ücretsiz olması gibi konular yer aldı.

Gençlere umutla bakılması gerektiğini vurgulayan Altınok, geleceğin daha parlak ve aydınlık olacağını ifade ederek, umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır? Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?