Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Tekirdağ'da partililerle bir araya geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Sert Açıklamalar: "Baş Ahlaksız Senden Hesap Soracağım" Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Sert Açıklamalar: "Baş Ahlaksız Senden Hesap Soracağım"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

- "Biz Tekirdağ’ı başkaları gibi öyle esabi değil hasbi olarak yürekten bağlıyız. 3 Kasım 2002’den beri Tekirdağ’ın tercihi ne olursa olsun şehrimizi hiçbir zaman ihmal etmedik, kaderine terk etmedik. Her fırsatta Tekirdağ’ın misafiri olduk."

  

- "Biz birleştiren bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Biz muhalefet gibi oy tercihinden dolayı seçmende değil daima kendimizde hata arıyoruz. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçmen veli nimetimizdir."

  

- "Beceriksizlik, iş bilmezlik bunları öyle bir esir almış ki nereye ellerini atsalar orası adeta kuruyor, çöküyor. Vatandaşımız CHP'nin idare ettiği yerlerde klasik belediye hizmetlerini almakta zorlanıyor."

  

- "Depremzedelere hakaret savurmaktan çekinmediler. Bir defa bile egolarını ayaklar altına alıp vatandaşa öz eleştiri vermediler. Millete parmak sallamadan önce kendilerine 'Acaba biz nerede hata yapıyoruz' diye sormadılar."

  

- "Anadolu insanını hiçbir zaman hizmete layık bulmadılar. Seçmenin kalbini kazanmak yerine her zaman kolaya kaçtılar. Kimi zaman vesayet odaklarından kimi zaman da terör baronlarından medet umdular."

  

- "Bunlarda şehirlerimizi geliştirmek gibi bir dert yok. Bunun yerine tek parti faşizmine özlem var. Vatandaşa tepeden bakma hastalığı var. Seçim meydanlarında tutamayacakları sözleri verme hainliği var."

  

- "Dün gerçekleşen saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Saldırıda yaralanan vatandaşımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Türkiye'nin her ne surette olursa olsun bir güvensizlik ortamına sürüklenmesine müsaade etmeyeceğiz."