Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı

Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye fiyatının destek hariç 8,50 TL'den 11,50 TL'ye yükseltilmesi kararını aldı. Artan maliyetler ve üreticilerin beklentileri dikkate alınarak yapılan zam kararı, 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Ulusal Süt Konseyi tarafından yapılan açıklamada, çiğ inek sütü tavsiye fiyatının yüzde 3,6 yağ ve yüzde 3,2 protein içeriğine sahip süt için 8,50 TL'den 11,50 TL'ye çıkarıldığı belirtildi. Ancak bu fiyatın destek primini kapsamadığı vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, üreticilerin soğutma, nakliye ve diğer cari giderleri karşılaması durumunda bu giderlerin ek olarak ödeneceği ifade edildi. Yağ ve protein oranlarına göre her bir dizyem için 17 kuruşluk bir fark uygulanacağı da bildirildi.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi