TELE1 ekranlarında gündemi değerlendiren Namık Koçak ile Hüsnü Mahalli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i sert bir dille eleştirdi. Değişim taleplerini karşılayamayan Özel'i parti içi kavgaları yönetememekle suçlayan ikili, aday belirleme sürecinde CHP'nin zorlandığını belirtti.

Hüsnü Mahalli, CHP'nin henüz toparlanamadığını ve Özgür Özel'in parti içindeki kavgaları çözemediğini ifade etti. Partinin 31 Mart'a kadar toparlanmasını umduğunu ancak halen kavganın devam ettiğini iddia etti.

Namık Koçak ise CHP'deki adaylık kavgalarına dikkat çekerek, "onun adamı, bunun adamı" şeklindeki ötekileştirmeleri eleştirdi. Koçak, CHP'nin aday belirleme sürecinin sorunsuz işlemediğini ifade etti.

Önder Kahveci: Emek ve alınterine yapılan ödemeler israf değildir Önder Kahveci: Emek ve alınterine yapılan ödemeler israf değildir

Programda AK Parti'nin İstanbul ilçe adaylarının sorunsuz belirlenmesini örnek gösteren Hüsnü Mahalli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takdir ettiğini belirtti. Özellikle Erdoğan'ın adaylar konusunda herkesi kucaklamasını olumlu bulduklarını söyledi.

Hüsnü Mahalli, CHP içindeki değişim taleplerine de atıfta bulunarak, "Değişim, değişim dediniz de neyi değiştirdiniz Allah aşkına?" diyerek eleştirilerini sürdürdü.