Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili gizli bilgilere sahip olduğunu ve bir yıl önce de bu bilgileri dosya halinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiğini iddia etmesi üzerine İYİ Parti'nin eleştiri oklarını üzerine çekti, çıkan tartışmaların odak noktasına yerleştirildi.

Geçtiğimiz Şubat ayında ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Okuyan, yeni bir tartışmanın kapısını araladı ve İYİ Parti tarafından yaylım ateşine tutuldu.

Gelen tepkiler üzerine CHP'den yapılan açıklamada Yaşar Okuyan'ın partiden ihraç edildiği açıklandı.

Dün akşam özel bir televizyon kanalına konuk olan Okuyan, yine gündem olacak sözlerin altına imza attı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na da CHP'ye de oy vermeyeceğim

Geçtiğimiz Pazar günü CHP'nin YSK'ya sunduğu aday listesine dikkat çeken Yaşar Okuyan, söz konusu olan listelerin parti içerisinde infial yarattığını söyledi.

CHP seçmeninin masaya olan umudunun kırıldığının altını çizen Okuyan, Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı adayına ve CHP'ye oy vermeyeceğini söyledi:

MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar... MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar...

 "Masadaki tantanalar sonrası ciddi bir umutsuzluk doğdu. Bunlar nasıl iktidar olacak? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'na da CHP'ye de oy vermeyeceğim"  

Eski Bakan Yaşar Okuyan, programın ilerleyen dakikalarında 14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a destek vereceğini söyledi.