CHP'de 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yaşanan ağır hezimetin ardından istifa etmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı partide Ekrem İmamoğlu ve Tanju Özcan tarafından isyan bayrağı açıldığı iddiası sosyal medyada gündeme oturdu. Bu iddiayı doğrulayan görüntüler, CHP kulislerinde büyük yankı uyandırdı. Görüntülerde İmamoğlu ve destekçilerinin Kılıçdaroğlu'nu devirmek için bir dilekçe hazırlığı yaptığı görüldü.

CHP Eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, A Haber ekranlarında yaşanan gelişmeleri yorumladı. Sevigen, eskiden CHP'de bir liderin olmasının gelenek olduğunu ancak şimdi liderin olmadığını ve parti içinde kargaşa yaşandığını belirtti. Partinin eskileri neden CHP'ye sahip çıkmıyor sorusuna cevap arayan Sevigen, CHP'nin muhalefet yapmayı bırakarak kendi iç meselelerine düştüğünü ifade etti.

ÖNCEDEN CHP'DE BİR GELENEK VARDI

Eski CHP'de bir gelenek vardı. Ne İmamoğlu ne de Kılıçdaroğlu CHP kültüründen gelen kişiler değiller. CHP kültüründen gelmeyen kişilerin burada başkanlık yapması çok zor.

CHP'DE LİDER YOK BABAYİĞİT YOK

Nerede eski isimler? Partinin eskileri neden CHP'ye sahip çıkmıyor? CHP muhalefet yapmayı bırakıp kendi derdine düşmüş. Hepsi sizin olsun lanet olsun. Ülkenin gündeminden kopmuşsunuz. Dallas gibi kimin eli kimin cebinde belli değil. Lider yok babayiğit yok. 150 tane genel başkan var ama lider yok.

KADROLAR DA SEÇİMİ KAYBETTİ

CHP artık son dönemlerini yaşatıyorlar. Bunları destekleyen kadrolar ve gazetecilerin hepsi seçimlerde yenildi. Kılıçdaroğlu'nu destekleyen şimdi İmamoğlu'nu destekliyor.

BELEDİYELERİN PEŞİNE DÜŞTÜLER

Partinin gerçek sahipleri il başkanları bu isimleri görevden aldılar. Belediyelerin peşine düştüler pazarlıklar başladı. Zafer Partisi'ne 3 bakanlık sözü veren genel başkanın o koltukta bir dakika daha oturmaması lazım.

MİLLETİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM

Kılıçdaroğlu'nu Ethem Sancak getirdi, Baykal talimat verdi Kılıçdaroğlu'nu partiye ben kaydettim. Milletimden özür diliyorum.Partinin gerçek sahiplerinin ayağa kalkması lazım.

ÖZGÜR ÖZEL İMAMOĞLU'NUN ADAMI

Halkbank’tan ABD’deki ikinci davaya ilişkin açıklama Halkbank’tan ABD’deki ikinci davaya ilişkin açıklama

Bu partide bir gelenek var. Özgür Özel Ekrem İmamoğlu'nun adamıdır. ABD'li danışmana o kadar para verildi nereden geldi bu adam? Toplantıya katılan isimler istifa etmeli. Partideki görevlerini emanet edip, İmamoğlu ile yol yürüsünler.


BUNLARIN HEPSİ SOYTARI ÇAKAL

Bunların hepsi soytarı gibi çakal. İsyan ediyorum milletim adına isyan ediyorum. Baş kaldırıyorum. Zoruma gidiyor insanlar bizim yüzümüzü tükürecek.