CHP'li Ali Mahir Başarır Savcıları Tehdit Etti

İstanbul'da düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet yürüyüşü"nün ardından yaşanan olaylarda CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İsmail Aydemir'e yapılan saldırıya destek vererek savcıları tehdit etti.

Eşine 'kilolu' diyen yandı! Mahkemeden emsal karar Eşine 'kilolu' diyen yandı! Mahkemeden emsal karar

İsmail Aydemir, Filistin ve şehitlere destek amacıyla gerçekleştirilen yürüyüşün ardından evine gitmek isterken, "Arap sevicisin" diyen bir saldırganın yumruklu saldırısına uğradı. Saldırgan daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Yaşanan bu olay sonrasında CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla savcıları hedef aldı ve tehdit etti. Başarır, paylaşımında "Cumhuriyet savcıları kendinize gelin, isminizin başındaki Cumhuriyet kelimesinin anlamını unutmayın!" ifadelerini kullanarak savcılara göndermede bulundu.

Başarır'ın paylaşımında ayrıca, "Anayasaya baş kaldıran, anayasal düzeni yıkmaya çalışan hilafet yanlıları mı tutuklanmalı yoksa daha yaşamının baharında olan ve burası Türkiye Cumhuriyeti diyen Türk genci mi tutuklanmalı?" şeklindeki sözleri dikkat çekti.