CHP'li Mustafa Adıgüzel, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in son dönemde yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. Adıgüzel, Akşener'in "Destek verdiklerimiz hırsız çıktılar" şeklindeki sözlerine sert tepki göstererek, "Asıl hırsızlık insanların umutlarını çalmaktır" ifadelerini kullandı.

Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, dün akşam katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, Akşener'in eleştirilerine cevap verdi. Ordu'daki seçimlere değinen Adıgüzel, Akşener'in aday tercihlerini sorgulayarak, "Mesele algı ile tezgah ile oy hırsızlığı ise Ordu'da iki ilçemin hesabını verin" dedi. Akşener'in aday seçimindeki tercihlerinin tezat olduğunu belirten Adıgüzel, bu sözlerle Akşener'in önceki açıklamalarını hatırlattı ve şu ifadelerle devam etti.

Kobani Davası kararları: Kime ne kadar ceza verildi? Kobani Davası kararları: Kime ne kadar ceza verildi?

"CHP'yi yanınızda bir yük olarak görüp bir karar alıyorsunuz, yerel seçim sonucunda aldığınız kararın faturası ağır olunca dönüp dün övgüler düzdüklerinize bugün hırsız diyorsunuz. Halbuki en büyük hırsızlık insanların umutlarını çalmaktır."

Akşener'in "Elin taşı ile elin kuşunu vurmayacağız" şeklindeki sözlerini hatırlatan Adıgüzel, bu ifadelerle aday seçimindeki tercihlerin tezat olduğunu dile getirdi. Adıgüzel, Akşener'in Ordu'da eski bir AKP'liyi aday göstererek ve partisinde emek vermiş kişileri dışlayarak eliyle kendi kuşunu vurduğunu ifade etti.