CHP'de krizler devam ediyor. Değişim sürecinin bir parçası olarak öne çıkan isimlerden biri olan ve 37 yıl boyunca Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel kalemliğini yapmış olan Şükran Kütükçü'nün, değişimciler arasında yer alması dikkat çekmişti. Ancak Meclis'teki makamını korumak istemesi nedeniyle odasını boşaltmamakta direnen Kütükçü, dün akşam polis eşliğinde odasını boşaltmak zorunda kaldı.

CHP'de yaşanan değişim kurultayının ardından çeşitli krizler yaşanmıştır. Özellikle Kılıçdaroğlu'nun eski özel kalemcisi Şükran Kütükçü'nün değişimcileri desteklemesi ve bilgi aktarımında bulunması, yeni dönemde de Meclis'teki konumunu korumak istemesine neden oldu. Ancak partilere göreve getirme yetkisinin verilmemesi nedeniyle Meclis Başkanlığı, odanın boşaltılması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Başbakana silahlı suikast! Saldırgan yakalandı, Başbakan hastaneye kaldırıldı Başbakana silahlı suikast! Saldırgan yakalandı, Başbakan hastaneye kaldırıldı

Şükran Kütükçü, odasını boşaltmayı reddetmesi üzerine TBMM Genel Sekreterliği devreye girdi ve dün akşam saatlerinde polis eşliğinde odasını boşaltarak yeni yetkililere teslim etti. Bu süreçte Genel Sekreterlik, Kütükçü hakkında disiplin soruşturması başlattı.