Cumhuriyet'te yer alan habere göre; CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Ankara için “Mansur Bey yeniden aday olmalı” sözlerine karşı, partide seçim sonrası başlayan “değişim” sürecini örnek gösteren partililer, “CHP’nin kendi içinden çıkardığı isimlere dönebileceğinin' üzerinde durma fikrinin öne alınması gerektiğini söylüyor.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın “CHP’nin kendi başına seçim kazanması mümkün mü ya?” sözleri üzerine CHP'liler, 'Biz kendi geleneğimizden bir aday göstermediğimiz zaman karşılaştığımız açıklamalar bunlar oluyor. Neden CHP kendi başına kazanamasın ki? Bu gibi açıklamalar olmaması için Ankara’da kendimizden bir aday gösterebiliriz. Sağ değil, CHP’li bir adayımız olsun.' değerlendirmesini yapıyor. 

LEVENT GÖK

Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkacak mı? İşte Merkez Bankası'nın Açıklaması Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkacak mı? İşte Merkez Bankası'nın Açıklaması

CHP’de Ankara Büyükşehir Belediyesi için Mansur Yavaş’ın yeniden aday olması beklenirken kulislerde önceki dönem milletvekillerinden Levent Gök’ün de büyükşehir için ismi ön plana çıkmaya başladı.

Ankara’da Mansur Yavaş’ın yeniden adaylığı konusunda kararsız olan partililer, “Meral Hanım 26’sında açıklama yapacak, ondan sonra Mansur Bey’in tavrı nasıl olacak? O zamana kadar sayın Gök’ün adı da adaylık için geçen isimler arasında” değerlendirmesini yapıyor.