Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirileriyle dikkat çeken gazeteci Bahar Feyzan'a, İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ile CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül'den tepki geldi. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerdeki başarısızlık açıklamaları, parti içinde tartışmalara yol açtı. Kılıçdaroğlu'nun "Yerel seçimlerde başarısızlık olursa oturup tartışacağız. Aday belirleme süreci daha sağlıklı olabilirdi. Bu süreçte benim fikrim sorulmadı." ifadeleri özellikle dikkat çekti.

Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı

Ekrem İmamoğlu'na yakın olduğu bilinen gazeteci Bahar Feyzan, Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına eleştiriler yöneltti. Feyzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini etiketleyerek şu ifadeleri kullandı: "Hangi sıfatla? Partiyi mezhep partisi yapamadınız hevesiniz kursağınızda mı kaldı? Alevi olmayanın görev alamadığı CHP'den, inancına bakmaksızın görev alan CHP zorunuza mı gitti? Türkiye siyaset tarihinin en karanlık ve en utanmaz eski genel başkanı olarak tarihe geçme utancı da size yetmiyor anlaşılan… Türkiye'nin ve CHP'nin yakasından düşün."