Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur seçimleri öncesinde hareketli bir atmosfer içerisinde bulunuyor. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan toplantıdan elde edilen bilgilere göre, seçim kampanyasının başına geçecek isimler belirlendi. Toplantıda sıkı bir hazırlık sürecine vurgu yapılarak, mutabık olunan isimlerin Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu olduğu belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü

Türkiye, 12 gün sonra tekrar seçim sandığına gidecek ve seçmenler cumhurbaşkanını belirlemek için oy kullanacak. Oy kullanacak olan seçmenler, pusulada Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan arasında bir seçim yapacaklar. Kampanyanın yürütüleceği isimlerin belirlendiği kritik seçim öncesinde nabızların tutulduğu belirtiliyor.

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun seçim kampanyasının başına geçeceği ileri sürüldü. İstanbul modelinin tüm Türkiye'de uygulanacağı ifade edildi. CHP Genel Merkezi, seçim sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılırken hareketli bir atmosfere sahne oluyor.