CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in, MYK toplantısı sonrasında Haluk Levent’e Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklif edilmediği yönündeki açıklamalarının ardından sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sözlü olarak teklif alıp almadığı konusunu netleştirdi. Levent, CHP Sözcüsü'nün açıklamasına atıfta bulunarak, kendisine yazılı bir teklif gelmediğini, fakat üst düzey yetkililer tarafından üç kez aranarak konuşulduğunu belirtti.

‘TEKLİF SÖZLÜ ÜST DÜZEYDEN YAPILDI’


Levent’in açıklaması şöyle:

CHP sözcüsü Deniz Yücel “Haluk Levent ‘e kurumsal bir teklif yapmadık” demiş. Herkes arıyor beni.


Haliyle açıklayayım.

Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Konuştuk. Hatta “lütfen bu konuşmalar aramızda kalsın” dedim.

İmamoğlu Edanur Gezer Hakkında Açıklama Yaptı: Siyasi Olaylara Alet Edilmesini Kınıyorum İmamoğlu Edanur Gezer Hakkında Açıklama Yaptı: Siyasi Olaylara Alet Edilmesini Kınıyorum

Sabah gazeteciler art arda arayıp soru sordular. Şaşkınlıkla “kimden duydunuz?” dedim. Hepsi de parti içinden duyduk dediler. Haberi yapan gazeteci @muratagirel bence ona sorsunlar kimden duymuş diye. Keşke bu tartışmaların içinde hiç olmasaydım ama yapacak bir şey yok.”