CHP'nin seçim kampanyası ve hazırlıklarıyla ilgili olarak, CHP Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi ve Ticaret Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı

Bulut, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile Seyhan ve Çukurova Belediye Başkanlarının CHP'den ayrı seçime girmesini eleştirerek, "Bulundukları konumları CHP'den kazandılar. Finalleri kötü olacak. Yazık" dedi. Bulut, CHP'nin çok sesli bir parti olduğunu ancak bazı üyelerinin parti içi muhalefet yerine kötülük yaptığını ifade etti. Ayrıca, belediye başkanlarının partiye zarar verdiğini ve finallerinin kötü olacağını belirtti.

Bulut'un verdiği bilgiye göre, CHP'nin "İşimiz Gücümüz Türkiye" videosu CHP tarihinde en yüksek izlenme oranına ulaştı ve 7 milyon 900 bin kez izlendi. Gelecek süreçte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yeni seçim kampanyası videosu ve sandık güvenliği gibi Türkiye'nin temel sorunlarını işleyen videolar da gösterime girecek. Lütfü Savaş'ın müzikli reklam videolarında yer almayacağı belirtildi, çünkü deprem bölgesinde hassasiyet göstermek istediği için bu tür bir projede yer almak istemediği açıklandı.