Seçimlerin kaybedilmesinin ardından başlattığı 'değişim' rğzgarı ile dikkatleri üzerine çeken Ekrem İmamoğlu'nun Genel Başkanlık için henüz somut bir adım atmaması akılları karıştırdı.

2024 yerel seçimlerinde İBB Başkanlığı'na da aday olup olmayacağı tamamen muamma olan İmamoğlu'nun hamleleri karşısında  CHP yönetimi, kolları sıvadı. 

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı

İmamoğlu'nun yerel seçimlerde adaylığını koymaması halinde İBB başkanlığı için flaş bir isim gündeme geldi.  CHP yönetimi Mart 2024'te düzenlenecek seçimlerde İmamoğlu'nun yerine Mustafa Sarıgül'ü aday göstermeye hazırlanıyor.

Konuya ilişkin Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında konuşan gazeteci Hilal Köylü, kulislerde konuşulanları şu ifadelerle anlattı:

 "İmamoğlu aday olacak mı? Eğer olmazsa diye de bir çalışma yapılıyor. Kulis bilgisi. Aday olmazsa Sarıgül'ü görürsek ben şaşırmayacağım. Kendi aralarında konuşulmamış ama CHP Genel Merkezi'nde 'Alırsa İsanbul'u Sarıgül alır' tezi yayılıyor. Bakalım uzlaşabilecekler mi, oturup konuşabilecekler mi?"