Geçtiğimiz Mart ayında İYİ Parti'nin masadan kalkmasının ardından Cumhurbaşkanlığı adaylığına açık kapı bırakması ile gündem olan Ersan Şen, dün akşam yine gündem olacak açıklamalara imza attı.

ÇAYKUR 1072 işçi alacak. Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? ÇAYKUR 1072 işçi alacak. Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

Tv100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olan Ceza Hukukçusu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın 14 Mayıs seçimleri için yürüttükleri çalışmaları eleştirdi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan Yavaş ve İmamoğlu'nun sahada propaganda yapmasını eleştiren Ersan Şen, iki ismin mevcut belediye başkanlığı görevinde olduklarını, siyasetçi olmadıklarını söyledi.

Yavaş ve İmamoğlu'nun sahada aktif propaganda yapmak için istifa etmediklerinin altını çizen Şen, bu durumu şu ifadelerle eleştirdi:

''Cumhurbaşkanı Yardımcılığı diye bir sıfat var, seçimle mi geliyor? Hayır, gelmiyor. Şu anda İmamoğlu ve Yavaş sahada nasıl propaganda yapıyor? İzin mi aldılar? Baktığınız zaman bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil. İstifa etmediler”