Sazan Sarmalı Dolandırıcılığına Karşı Emniyet Harekete Geçti! Çok Ucuza Buldum Demeyin Sazan Sarmalı Dolandırıcılığına Karşı Emniyet Harekete Geçti! Çok Ucuza Buldum Demeyin

Yılmaz, yılbaşında emekli maaşlarında yapılan yüzde 50'lik artışın yalnızca ilk altı ay için geçerli olduğunu belirtti ve "Dolayısıyla ikinci 6 ayda da haliyle artışlar yaşanacaktır" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, Türkiye'nin geçtiğimiz yıl gösterdiği ekonomik ve istihdamdaki güçlü performansa dikkat çekerek, istihdam dostu politikaların sürdürüleceğinin altını çizdi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde huzur ve güven ortamının sağlanmasının ekonomik kalkınmayı hızlandırdığını vurgulayarak, bölgedeki yatırım ve istihdam artışından bahsetti.

Seçim Güvenliği

31 Mart yerel seçimlerine de değinen Yılmaz, seçmenin hizmet odaklı tercihler yapacağını öngörerek, seçim güvenliğine dair önlemlerin alındığını belirtti. Ayrıca, belediyelerin ekonomik ve sosyal kalkınmada önemli bir rol oynadığını, özellikle İstanbul'da yatırım ve afete hazırlık konularının öncelikli olması gerektiğini ifade etti.

Vergi Reformu ve Kayıtdışıyla Mücadele

Yılmaz, vergi sistemini sadeleştireceklerini ve kayıtdışı ekonomiyle mücadele ederek vergi tahsilatını artıracaklarını da sözlerine ekledi. Bu reformlarla vergi gelirlerinin ve adaletin artırılmasının hedeflendiğini, verginin daha adil bir şekilde tabana yayılmasının sağlanacağını belirtti.