İstanbul'un Çatalca ilçesinde trajik bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, şarampole yuvarlanarak takla attı ve ardından alev aldı. Kazada, aile fertlerinden 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Bakan Bayraktar duyurdu: 1.8 milyon hanenin ihtiyacı karşılanacak Bakan Bayraktar duyurdu: 1.8 milyon hanenin ihtiyacı karşılanacak

Kazanın yaşandığı İnceğiz Mahallesi, Hanice Caddesi'nde meydana gelen olayda, Kubilay Uyanık kontrolündeki 34 ZAB 79 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu ve takla attı. Araç, kaza sonrasında alev alarak yanmaya başladı.

Olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan Seda Uyanık ve Çağla Uyanık'ın yanı sıra aracın sürücüsü Kubilay Uyanık, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ancak, araçta sıkışan Turan Uyanık ve eşi Nedret Uyanık ise ne yazık ki yaşamlarını yitirdi.

Kaza sonrasında hayatını kaybedenlerin cesetleri, jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Yaralılar ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan aracın sürücüsü Kubilay Uyanık'ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.