Türkiye genelinde binlerce öğrencinin merakla beklediği GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları nihayet açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu sonuçların duyurulmasını takiben, öğrencilere yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bakan Bak, öğrencilere başarı dileklerini ileterek, "Sevgili gençler, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçları açıklandı. Hepinize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi? Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi?

e-Devlet Üzerinden Taahhütname Onayı İçin Son Tarih

Öğrencilerin dikkatine! Bakan Osman Aşkın Bak, burs ve öğrenim kredisi sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrencilerin e-Devlet üzerinden taahhütnamelerini onaylamaları gerektiğini hatırlattı. Bu sürecin önemine değinen Bakan Bak, taahhütnamelerin onaylanması için son tarihin 19 Kasım saat 23.59 olduğunu vurguladı. Bu tarihe kadar işlemlerini tamamlamayan öğrencilerin, burs veya kredi haklarını kaybedebilecekleri konusunda uyarıda bulundu.