Orta Doğu'daki siyasi gelişmeler ve ABD'den gelen ekonomik veriler, altın fiyatlarında belirgin dalgalanmalara sebep oluyor. Yatırımcılar, altın alımı ve satımı konusunda doğru zamanlamayı belirlemeye çalışırken, Uzman İslam Memiş bu konuda kritik tüyolar verdi.

Memiş'in Altın Yatırımcılarına Tavsiyeleri

YouTube kanalındaki yayınında İslam Memiş, ons altın fiyatlarının güncel durumunu ve beklenen trendleri analiz etti. Memiş, "Tekrar fırsat sunmadan yükselişe geçecek bir altın piyasası var" diyerek, yatırımcıların bu hafta 2038-2070 dolar aralığını yakından takip etmeleri gerektiğini dile getirdi.

Metro Durağı Yakınında Patlayıcı Tespit Edildi! Polis Ekipleri Olay Yerinde Metro Durağı Yakınında Patlayıcı Tespit Edildi! Polis Ekipleri Olay Yerinde

Davos Zirvesi

Küresel piyasalarda yaşanan jeopolitik gerginliklerin de altın fiyatları üzerinde etkili olacağını belirten Memiş, yatırımcılara Davos Zirvesi'ni ve bu zirveden gelecek haber akışlarını dikkatle takip etmelerini önerdi. Bu hafta, hem Orta Doğu hem de Rusya-Ukrayna gerilimlerinin piyasaları etkilemesi bekleniyor.