Açılışta değerlendirilen  BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 6,52 puan artışla ve yüzde 0,08 değer kazanarak 7.920,28 puanda çıkış sağladı.

Bankacılık endeksi yüzde 0,03 ve holding endeksi yüzde 0,15 artış kaydetti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 0,69 ile spor, en çok gerileyen ise yüzde 0,06 ile iletişim yer aldı.

Son Nefesinde Katilin Kim Olduğunu Söyledi! Kimse Bunu Beklemiyordu Son Nefesinde Katilin Kim Olduğunu Söyledi! Kimse Bunu Beklemiyordu

Geçtiğimiz cuma günü, çoğunlukla satışa yönelik bir yol izleyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,82 değer kaybıyla 7.913,76 puandan sağladı.

Analistlerin yorumu, küresel pay piyasalarında, ABD, Avrupa ve İngiltere merkez bankalarının faiz kararlarının duyuracağı haftaya karışık bir istikamette başladığını söyleyerel, yurt içinde uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in cuma günü piyasalar kapandıktan sonra açıklaması düşünülen Türkiye değerlendirme raporunun yatırımcıların odak noktası olduğunu ifade etti.