mektup kaleme aldı. Mektubunda, "Sözümü yerine getirebilmem için, heykelinizin yapımı konusunda sizden muvafakat talep etmekteyim." ifadelerini kullandı.

Özcan'ın bu talebi, hem Bolu'da hem de Türkiye'nin dört bir yanında geniş yankı buldu. Herkesin merakla beklediği cevap ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu talebe nasıl bir yanıt vereceği oldu.

"Heykelinizi Dikme Sözü Vermiştim!"

Başkan Özcan, mektubunda daha önce vermiş olduğu sözü hatırlatarak, "Seçim öncesinde, seçimi kazanmanız halinde, Bolu'ya heykelinizi dikme sözü vermiştim. Bu durumda yaşayan bir kişinin heykelinin dikilmesi için, kişiden muvafakat alınması gerektiği ortaya çıkmıştır." dedi.

Başkan Özcan'ın bu sözleri, yerel yönetimlerin tarihinde pek rastlanmayan bir olayı gündeme getirerek, Türkiye'nin politik gündemine farklı bir bakış açısı kazandırdı.

Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, öldürüldü mü? Ortaya çıkan drone görüntüsü suikast iddialarını güçlendirdi Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, öldürüldü mü? Ortaya çıkan drone görüntüsü suikast iddialarını güçlendirdi

Beklenen Yanıt Merakla Bekleniyor

Özcan'ın bu ilginç talebi karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği yanıt merakla bekleniyor. Bu talebin kabul edilip edilmeyeceği konusunda henüz bir bilgi bulunmazken, tüm Türkiye'nin gözleri bu gelişmeye çevrildi.