Yatırım araştırma firması Fairlead Strategies'in kurucusu Katie Stockton, yeni raporunda Bitcoin'in son iki haftalık düşüşünden sonra kripto para biriminin fiyatında potansiyel bir yükseliş için daha fazla alan olabileceğini belirtti.

Fairlead Strategies, teknik analiz yöntemlerini kullanarak yatırımcılarına risk yönetimi ve fırsat keşfi konusunda yardımcı olmayı hedefliyor. Firmaya göre, Bitcoin'in önceki zirvesi olan 73 bin 700 dolar seviyesi kısa vadede yeni bir direnç noktası olabilir. Ancak, Bitcoin bu direnci aşarsa yaklaşık yüzde 15 oranında bir yükselişle 80 bin 600 dolar seviyesine kadar çıkabilir.

Tarlalara Gömülü 351 Kaçak Trafo Bulundu! Kaçak Elektrikle Mücadele Hız Kesmiyor Tarlalara Gömülü 351 Kaçak Trafo Bulundu! Kaçak Elektrikle Mücadele Hız Kesmiyor

Bu yıl içinde şu ana kadar yüzde 66 oranında değer kazanan Bitcoin, Stockton'a göre 73 bin 700 dolar seviyesini yeni direnç noktası, 80 bin 600 dolar seviyesini ise yeni fiyat hedefi olarak belirliyor. Stockton'un bu görüşünü şekillendiren önemli bir faktör ise Bitcoin'in 64 bin 900 dolar seviyesini bir destek noktası olarak test etmesi ve bu seviyeden başarılı bir yükseliş gerçekleştirmesi oldu.