AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle anjiyo olduğu bilgisi kamuoyuna yansıdı. Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Binali Yıldırım, Bayram tatili için memleketi Erzincan'a ziyarette bulunmasının ardından İstanbul'a döndüğünde rutin bir kontrol için hastaneye başvurdu. Yapılan kontroller sonucunda, bir damarında tıkanıklık tespit edildi ve doktorlar tarafından anjiyo işlemi gerektiği kararı verildi. Anjiyo sırasında tıkalı damar başarılı bir şekilde açıldı ve Yıldırım'a stent takıldı.

Yapılan açıklamalarda, Binali Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavi sürecinin olumlu ilerlediği ifade edildi. Yıldırım'ın İstanbul'daki evinde dinlendiği ve doktorlarının önerileri doğrultusunda istirahat ettiği belirtildi.

 

Kabine Toplantısı yarın: Gündemde hangi başlıklar var? Kabine Toplantısı yarın: Gündemde hangi başlıklar var?

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi