Yayıncı kuruluşun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Süper Lig’in önemli oyuncularından Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Trabzonspor'dan Edin Visca'nın fotoğrafları yer alıyordu. Ancak, Siyah Beyazlı Beşiktaş'ın oyuncularına bu paylaşımda yer verilmemesi, özellikle takımın taraftarları arasında büyük bir tepkiye neden oldu.

Beşiktaş'tan Cevap Gecikmedi

Beşiktaş ise, yayıncı kuruluşun bu paylaşımına sessiz kalmadı. Kulüp, yayıncı kuruluşun tweetini alıntılayarak Rebic'in 7 numaralı fotoğrafını paylaşıp, "Arşivinizde bulunsun. Belki lazım olur" ifadelerine yer verdi. Bu yanıt, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Taraftarlardan Destek

Yayıncı kuruluşun bu "unutulmuş" paylaşımı sonrasında, siyah-beyazlı taraftarlar da tepkilerini gösterdi. Hatta #HaddiniBileceksinBein etiketiyle sosyal medyada tag açıldı. Bu durum, yayıncı kuruluşun paylaşımını kaldırmasına kadar devam etti.

Meteoroloji'den 16 kente sarı kodlu uyarı: Sağanak ve fırtınaya dikkat! Meteoroloji'den 16 kente sarı kodlu uyarı: Sağanak ve fırtınaya dikkat!