Santos'un Başarı Dolu Kariyeri

Fernando Santos, 2016 yılında Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016 kupasını kazanmış ve 2019 UEFA Uluslar Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı. Tecrübeli teknik direktör, kariyerinde Porto, Benfica ve Sporting Lizbon gibi takımlarda görev yaparak önemli başarılara imza attı.

Yeni Teknik Ekibin Yapılandırılması

Bankalar yarışa girdi! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Bankalar yarışa girdi! En yüksek faizi hangi banka veriyor?

Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos'un yanı sıra teknik ekibini de duyurdu. Bu ekibe; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos ve Jorge Manuel Caetano do Rosario dahil oldu.

Santos'un Futbol ve Akademik Geçmişi

Futbola Benfica altyapısında başlayan Santos, Estoril'de profesyonel oldu ve 216 maça çıktı. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği eğitimi alan Santos, sporculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yaparak büyük başarılar elde etti. Porto, AEK, PAOK gibi takımlarda görev alırken, Yunanistan ve Portekiz milli takımlarını da çalıştırdı.

Fernando Santos'un Kupaları ve Önceki Takımları

Fernando Santos, teknik direktörlük kariyeri boyunca EURO 2016, UEFA Uluslar Ligi, Portekiz Ligi, Portekiz Kupası, Yunanistan Kupası ve Portekiz Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı. Daha önce çalıştırdığı takımlar arasında Estrela, Porto, AEK, Panathinaikos, Sporting, Benfica, PAOK, Yunanistan, Portekiz ve Polonya milli takımları yer alıyor.