Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim

Beşiktaş Kulübü, Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdığını resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Santos'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken, bundan sonraki süreçte Futbol A Takımı Teknik Sorumluluğu'nun sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe tarafından üstlenileceği belirtildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır." ifadelerine yer verildi.

Fernando Santos'un ayrılış kararı, kendisinin maç sonrası düzenlediği basın toplantısında "istifa" ile ilgili sorulara yanıt vermesinin ardından kamuoyuyla paylaşıldı. Santos, basın toplantısında, "Neler yaptığımı biliyorum. O yüzden herhangi bir istifa düşüncem yok. Ben buraya çalışmaya geldim, işimi yaptığımı düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı. Ancak, kulüp yönetimi bu açıklamanın ardından teknik direktör pozisyonunda değişikliğe gitme kararı aldı.