AK Parti Urfa Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Urfa'da partililerle bayramlaşma programında yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bozdağ, "Bu mesajı doğru anlamak ve gerekenleri tam olarak yerine getirmek bizim önceliğimiz olacak. Ortaya çıkan sonuçtan sorumlu olan bizleriz" dedi.

Bozdağ, konuşmasında şunları vurguladı: "Ortaya çıkan sonuçtan sorumlu olan bizleriz. Bu mesajı doğru anlamak ve gerekenleri doğru bir şekilde yerine getirmek bizim birincil önceliğimiz olacaktır. Şanlıurfa ve hemşehrilerimiz değil."

"Bu nedenle, biz bu sorumluluk bilinciyle Şanlıurfamızda partimizin daha da güçlenerek yoluna devam etmesi için milletimizden aldığımız mesaj ve uyarı doğrultusunda kararlılıkla hareket edeceğiz. Hiçbir hemşehrimizin bundan şüphesi olmamalıdır."

Deprem nedeniyle bölgeden ayrılan öğretmenlere süre şartı aranmadan geri dönme hakkı Deprem nedeniyle bölgeden ayrılan öğretmenlere süre şartı aranmadan geri dönme hakkı

Ne olmuştu?

31 Mahalli İdareler Seçiminde büyük bir atılım gerçekleştiren CHP, ülke genelinde 37.77 oy alarak birinci parti oldu. Aldığı büyükşehir ve il sayısını 35'e çıkardı. AK Parti ise 24 ili kazanarak ülke genelinde yüzde 35.49 oy aldı. AK Parti'nin oylarında son seçimlere göre ciddi bir düşüş yaşanmıştı.