İzmir'den başlayarak Türkiye'nin dört bir yanını gezmeyi ve çocukları sevindirmeyi hedefleyen Ayaz Koç, geçen hafta İskenderun'a ulaştı. Dün sabah, Kaptan Paşa Camisi'nde Örümcek Adam kostümüyle bayram namazını kılan Koç, burada yaşadığı olayla sarsıldı.

Cemaatin endişeli bakışları ve yüzü maskeli bir kişinin varlığına dair ihbar, polis müdahalesini tetikledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Koç'u camiden çıkararak sorguladı. Ancak Koç, projesini anlatarak amacının sadece çocukları mutlu etmek olduğunu ve herhangi bir şüpheli durum olmadığını ama tartaklandığını ve ayağının alçıya alındığını açıkladı. Polislerin incelemesi sonucunda Koç, serbest bırakıldı.

Koç, yaşadığı olayı anlatarak, deprem bölgelerinde çocukları eğlendirmek için gönüllü olarak çalıştığını ve Hatay'da uzun süre kaldığını belirtti. Daha sonra Türkiye'yi gezmek isteğiyle yola çıktığını ve Örümcek Adam kostümüyle 33 şehri dolaşarak insanlara moral vermeye çalıştığını ifade etti.

Ancak İskenderun'da yaşadığı müdahale sonucunda ayağı alçıya alınan Koç, bu duruma rağmen hayallerinden vazgeçmeyeceğini ve deprem bölgelerinde çocukların yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

Limonda yasaklı madde tespit edildi! Savcılık harekete geçti, soruşturma başlatıldı Limonda yasaklı madde tespit edildi! Savcılık harekete geçti, soruşturma başlatıldı